Lørdag, 26. marts 2016 — af af Niels Burgos

Sød video: Obama danser tango

Barack Obama, Michelle Obama
Barack Obama, Michelle Obama
Foto: All Over
Under deres statsbesøg i Argentina fik præsident Barack Obama og førstedamen Michelle en uventet tango-overraskelse

Britt Bendixen ville måske have sat brillerne på næsen og kommet med et par rosende kommentarer. Men det hører heller ikke til hverdagskost at se USA's præsident Barack Obama blive lokket ud på  et dansegulv og forsøge sig med argentinsk tango. Både han og førstedamen, MIchelle Obama, var friske nok til at takke ja til invitationen, da de efter en tango-opvisning ved den officielle middag under deres statsbesøg i Argentina begge blev budt op til argentinsk tango af  to professionelle dansere. Obama vinkede først afværgende, da den smukke, argentinske tango-danserinde Mora Godoy forsøgte at lokke ham ud på gulvet - men efter et par øjeblikke rejste præsidenten sig og viste, at han faktisk kan danse tango. I hvert fald grundtrinnene. Samtidig blev førstdamen budt op af den mandlige tangodanser - og i et par minutter kunne man se præsidentparret i en helt uvant situation.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Obama er en god danser

De to "nydansere" dansede tango til sangen Por Una Cabeza - og efter dansen blev der krammet og udvekslet smil og venlige kommentarer.

- Præsidenten sagde, at han ikke kunne danse - og jeg bad ham bare om at følge mig. Han sagde "OK", og vi begyndte at danse. Men jeg endte med at lade ham føre, for han er en virkelig god danser, sagde 43-årige Mora Godoy senere til den argentiske avis La Nacion.

Se videon ved at klikke her

 

SE GALLERIET: Michelle Obamas flotte stil

 

GALLERI: Michelle Obama

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden