5. apr. 2022
Af Lene Skriver Bak

Stor glæde for Joe Biden: Barnebarnet får helt særligt bryllup

Joe Biden.
Joe Biden.
Arkivfoto: Mega
Joe Biden kan se frem til barnebarnet Naomis bryllup, der på grund af hans job som præsident bliver noget helt særligt.

Præsident Joe Biden og hans familie kan se frem til et romantisk bryllup.

Bidens 28-årige barnebarn, Naomi Biden, skal giftes med sin forlovede Peter Neal, og det lykkelige par har afsløret, at brylluppet skal foregå et helt særligt sted.

I et tweet skriver Naomi, at hun og Peter er "uendeligt taknemmelige", fordi de har mulighed for at holde bryllup i Det Hvide Hus.

Brylluppet forventes at finde sted i efteråret, men planerne er endnu ikke helt på plads, oplyser nyhedsbureauet AP.

Talsperson for førstedame Jill Biden, Michael LaRosa, beretter, at planlægningen stadig er igang.

- Som med andre private begivenheder arrangeret af The First Family (præsidentfamilien, red.) og som traditionen fra tidligere bryllupsfester i Det Hvide Hus under forudgående præsidenter byder, vil Biden-familien dække udgifterne til bryllupsaktiviteterne i Det Hvide Hus, oplyser Michael LaRosa desuden ifølge People Magazine.

Brylluppet i Det Hvide Hus bliver det første siden Hillary Clintons bror, Tony Rodham, blev gift på den mondæne adresse, 1600 Pennsylvania Avenue, i 1999.

Huset har desuden dannet ramme om bryllupper for blandt andre præsident Richard Nixons datter, Tricia, i 1971, præsident Lyndon B. Johnsons datter, Lynda, i 1967 og præsident Theodore Roosevelts datter, Alice, i 1906.

Den eneste præsident, der er blevet gift i Det Hvide Hus var præsident Grover Cleveland, der i 1886 giftede sig med Frances Folsom i The Blue Room.

Naomi Biden, der er datter af Joe Bidens søn Hunter, blev forlovet med Peter Neal i september sidste år.

Læs mere om: