17. jan. 2014
Af Karina Didriksen

Tillykke til Michelle Obama

USA’s førstedame runder fredag et skarpt hjørne, og præsident Obamas hustru har aldrig haft det bedre - se det flotte galleri med fødselaren Michelle Obama.

Om USA’s præsidentfrue har fået serveret morgenmad på sengen, vides ikke, men i hvert fald kan Michelle Obama glæde sig over, at hun på sin 50-års fødselsdag den 17. januar 2014 har det bedre end nogensinde.

- Jeg har aldrig følt mig mere selvsikker og mere bevidst om, hvem jeg er som kvinde. Men jeg tænker konstant på mit eget helbred og sørger for, at jeg spiser rigtigt og dyrker motion, fortæller Michelle Obama i et interview med magasinet Parade og tilføjer:

- Jeg vil gerne blive den her virkelig cool 80-90-årige!

Kvindelige forbilleder

Fru Obama fortæller ifølge Washington Post, at hendes forbilleder er skuespillerne Jane Fonda, 76, og Cicely Tyson, 80, samt hendes egen mor, 76-årige Marian Robinson.

Det er dog nok kun sidstnævnte, der er inviteret med til den eksklusive fødselsdagsfest, som præsident Obamas hustru efter planen holder lørdag i Det Hvide Hus.

Du kan læse meget mere om Michelle Obama og hendes mange roller som USA’s førstedame, stilikon, hustru og mor til to i et stort portræt i BILLED-BLADET i denne uge.

Læs mere om: