Robin Williams' filmdatter: Gribende hilsen

Robin Williams i rollen som Mrs. Doubtfire med sine tre filmbørn. Det er Lisa yderst til venstre

Robin Williams i rollen som Mrs. Doubtfire med sine tre filmbørn. Det er Lisa yderst til venstre

Foto: All Over
Hun er i dag 28 år, men Lisa Jakub fra filmen "Mrs. Doubtfire" har aldrig glemt tiden med Robin Williams

En hel verden gik i sorg ved nyheden om filmstjernen Robin Williams' alt for tidlige død. Hollywoods største navne - endog præsident Obama - er ramt af savnet. Men for 28-årige Lisa Jakub betød Robin Williams noget helt specielt. Hun spillede rollen som Willams' datter, Lydia Hillard, i filmen "Mrs. Doubtfire" - og tiden med Robin Williams vil hun aldrig glemme. På sin personlige blog på internettet fortæller Lisa, hvordan Williams trådte til, da hun blev smidt ud af sin skole på grund af for meget fravær under filmoptagelserne. Han skrev et personligt brev til skolens rektor, hvor han roste Lisa for hendes professionalisme og begavelse - og bad dem tage hende tilbage i skolen -  uden at det dog fik skolen tilændre sin beslutning. Da hun fortalte det til WIlliams, sagde han, at det er "som Amnesty International. Den skole skal bare ha' at vide, at vi er nogle, der kender sandheden". I dag hænger Williams' brev i øvrigt indrammet på rektors kontor.

Hun husker selv, at hun dengang skrev et lidt kejtet takkebrev til Williams. "Som en 14-årig nu kunne gøre det. Jeg var sikker på, at jeg i fremtiden ville få en mulighed for at fortælle ham, hvor meget hans brev havde ændret mit liv", siger Lisa i dag. Den mulighed kom aldrig, og nu er det for sent. Det får Lisa til at give dette gode råd:

"Hvis der er nogen i dit liv, du er taknemmelig for - nogle, du ønsker at skrive endnu et dårligt stavet, dybfølt takkebrev til - gør det! Fortæl dem, at de har fået dig til at føle dig elsket. De fik dig til at føle, at du hørte til et sted og ikke var en særling. Fortæl dem alt det!"

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden