Rod Stewart slap heldigt fra trafikulykke på vej til Aarhus

De 5000 blandt publikum i Aarhus kunne intet mærke på Rod Stewart. Den 69-årige rocksanger leverede sit som altid energiske show.

De 5000 blandt publikum i Aarhus kunne intet mærke på Rod Stewart. Den 69-årige rocksanger leverede sit som altid energiske show.

Foto: All Over
Et frontalt sammenstød med en spøgelsesbilist på vej til lufthaven kunne nemt have fået en meget mere alvorlig udgang for den populære rockmusiker.

"The Show must go on". Sådan kunne den 69-årige rocklegende, Rod Stewart, passende have sagt, inden han gik på scenen foran 5000 feststemte århusianere i går, lørdag. Men han havde nu haft al mulig grund til netop denne dag ikke at gå på scenen. Hvad publikum ikke kunne vide var, at Rod Stewart på vej fra sit hjem i England til privatflyet i lufthaven var impliceret i en alvorlig trafikulykke. En turist, som kørte i den forkerte side af vejen, torpederede frontalt Rod's bil, hvor også hans svigerfar, en bekendt og en chauffør befandt sig. Lykkeligvis slap alle med livet i behold - Rod selv kom ud af den beskadigede bil med en forslået hånd, mens Rods svigerfar brækkede armen.

Ulykken betød, at Rod Stewart først klokken 18 ankom  til Musikhuset - og ikke som ventet til lydprøven kl. 17. Stjernen gjorde det desuden klart, at han ønskede at gå på scenen tidligere end planlagt for så hurtigt som muligt at kunne vende tilbage til England og den rystede familie.

- Vi er naturligvis utrolig glade for og taknemmelige over, at Rod Stewart valgte at gennemføre koncerten trods uheldet. Man må tage hatten af for den professionalisme, som han udviste. Mange ville måske i den situation have valgt at aflyse, siger programchefen i Musikhuset Mette Kier til Århus Stiftstidende.

 - Rod Stewart var efter koncerten meget begejstret for den modtagelse, som publikum havde givet ham, og alt klappede da også som det skulle. Vi fik det show, som vi havde forventet på trods af den ulykkelige optakt,siger Mette Kier

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden