Onsdag, 15. februar 2023 — af Catja Klarskov

Rufus Giffords mand efter åben hjerteoperation: Aldrig har kærligheden været større

Stephen DeVincent og Rufus Gifford
Stephen DeVincent og Rufus Gifford
Foto: Martin Høien
Rufus Giffords mand, Stephen DeVincent, har for nylig gennemgået en omfattende hjerteoperation. Nu deler han en gribende kærlighedserklæring til sin mand.

I dag er det en måned siden, at Rufus Giffords mand, Stephen DeVincent, gennemgik en otte timer lang, åben hjerteoperation.

Operationen gik godt, og efter en uge til observation, blandt kyndige læger på Mass General Hospital, vendte Stephen DeVincent atter retur til sine vante omgivelser i parrets fælles hjem i Concord, Massachusetts. Her blev han taget varmt imod af både sin ægtemand og parrets to fælles hunde, Svend og Argos.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et opslag på sin Instagram-profil delte Rufus Gifford kort efter detaljer om sin mands operation. Her fortalte han, at Stephen DeVincent fik udført femdobbelt bypass og en klapoperation.

En voldsom omgang som heldigvis gik godt, og som tilsyneladende kun har styrket parrets kærlighed til hinanden. I hvert fald deler Stephen DeVincent i anledning af valentinsdag en rørende besked til sin mand, som du kan se her.

I den gribende kærlighedserklæring beskriver han, hvordan kærligheden aldrig har været større, og han elsker ham af hele sit hjerte. 

Det amerikanske par blev viet på Københavns rådhus den 15. oktober 2015. Dengang var Rufus Gifford stadig udstationeret i Danmark, og alt tyder på, at parret har taget kærligheden med tilbage til fædrelandet og husker hinanden både i medgang og i modgang.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden