3. dec. 2013
Af Dorte Quist

SE BILLEDERNE: Beckhams sælger deres tøj

Victoria Beckham har gået sin og ægtemanden, David Beckhams enorme garderobe i gennem og doneret et bjerg af tøj til britisk Røde Kors, som sælger tøjet til fordel for ofrene for tyfonen i Filippinerne.

Køen var længere end øjet kunne række, da Britisk Røde Kors i Kensington og Chelsea åbnede dørene til salget med David og Victoria Beckhams brugte tøj, sko og accessories. Beckham-parret har i mange år støttet mange forskellige velgørenheds-arrangementer, men da Røde Kors henvendte sig og bad om hjælp til ofrene efter katastrofen i Filippinerne, besluttede parret, der netop er flyttet fra Los Angeles og hjem til London med deres fire børn, sig for at rydde ud i de mange, mange kasser med designertøj, som de har samlet sig gennem årene.

David Beckham, 38, der netop er stoppet med sin professionelle fodboldkarriere, og Victoria Beckham, 39, der er i gang med at opbygge et meget celebert desinger-brand, er nogle af verdens mest omtalte jet-set'et og ud over at tjene mange millioner kroner på deres karrirerer - fodbold og mode - så er David Beckham også en meget efterspurgt og kostbar reklamemodel.

Lige nu er parret tilbage i deres gamle gods, Beckingham Palace i Hertfordshire, hvor de skal fejre den allersidste juleaften. Efter flere år på ejendomsmarkedet, blev det enorme hus nemlig solgt i efteråret - med overtagelse 1. januar 2014 - for 108 millioner kroner. 80 millioner kroner mere end de gav for stedet i 1999 lige efter deres bryllup. Efter juleaften og et sidste farvel til Beckingham Palace, rejser den store familie tilbage til Los Angeles, hvor de skal fejre nytårsaften, og så er det permanent tilbage til London, hvor jet-set parret købt en 360 millioner kroner dyrt ejendom i fire etager i Holland Park området. Huset skal dog istandsættes for 45 millioner kroner, før familien Beckham rykker ind!

Men så får David og Victoria Beckham også celebre naboer i det eksklusive område. Det er f.eks. Virgin-chefen Richard Branson og 'American Idol'-dommeren Simon Cowell. De fire Beckham-børn, Brooklyn, 14 år, Romeo, 11 år, Cruz, otte år, og Harper, to år, skal også gå på den anerkendte skole i området, Wetherby Prep School - samme skole som prins William, 31 år, og Harry, 29 år, gik på i sin tid.

Se billederne fra det eftertragtede Røde Kord-salg af Victoria og David Beckhams tøj øverst på siden.

Læs mere om: