Torsdag, 21. september 2017 - af Juliane Olsen

SE BILLEDERNE: De mest berømte brudekjoler gennem tiden

Et bryllup er en af de største dage i en kvindes liv, og derfor er kjolen, der vælges til lejligheden væsentlig – her er en række berømte eksempler.

Igennem tiden har de kongelige og kendte kvinder valgt en række smukke kjoler til deres store dag – nemlig når de har sagt ja til deres udkårne.

Det gælder både kongelige kvinder som kronprinsesse Mary, hertuginde Catherine og fyrstinde Grace af Monaco.

Men også en række af de store stjerner Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe og Priscilla Presley har valgt brudekjoler, der har både overrasket, imponeret og inspireret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nogle har haft flere brudekjoler

Der er ikke én bestemt stil, der går igen hos stilikonerne, og der er både valgt store skørter, enkle kjoler og alskens farver.

Nogle af kvinderne har haft mere end én brudekjoler i deres liv, fordi de er blevet gift flere gange – og en af dem er Elizabeth Taylor.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Hun nåede at blive gift hele otte gange i sit liv, og hun valgte hver gang en opsigtsvækkende kjole til lejligheden.

Pippa Middleton blev gift i maj

En anden stor stjerne, der gik til alteret flere gange, var Marilyn Monroe, og hun er selvfølgelig også iblandt de glamourøse eksempler, BILLED-BLADET her har samlet i et galleri.

Et af de nyeste eksempler er verdens mest berømte brudepige, hertuginde Catherines søster Pippa Middleton, der blev gift med James Matthews i St. Mark’s Church i maj.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden