6. jan. 2016
Af Maria Rode Olsen

SE BILLEDET: Han slog David Beckham på bedst-klædte liste

David Beckham
David Beckham.
Foto: AOP
Det engelske magasin GQ har offentliggjort deres årlige liste over de 50 bedst klædte britiske mænd, og den populære fodboldspiller David Beckham er ikke helt i top.

Allerede fra barnsben lærer vi at klæde os selv på, men det er ingen hemmelighed, at nogle gør det bedre end andre.

Det engelske herre magasin GQ laver hvert år en liste over de 50 bedst klædte britiske mænd og nu er udgaven for år 2016 kommet.

Det er sidste års Oscarvinder Eddie Redmayne, der for andet år i træk snupper førstepladsen. Han bliver blandt andet rost for sine tidligere reklamer for mærket Burberry og sin altid ubeklagelige tøjsmag.

Eddie Redmayne
Eddie Redmayne.
Foto: AOP

Eddie Redmayne overhaler blandt andet den populære fodboldspiller David Beckham, der ligger på en 4. plads. Men selv om fodboldspilleren ikke er nummer et, er det stadig en stor forbedring for sidste år, hvor han lå som nummer 46.

Bedre klædt end kongelige

Ud over den flotte titel kan Eddie Redmayne nu også kalde sig bedre klædt end de kongelige.

https://imgix.billedbladet.dk/downtonabbeyrejse.png

Hvor prins William og prins Charles slet ikke har fundet vej til listen, ligger prins Harry nummer 38. Han må dog se sig slået af sin farfar prins Philip, der med sin klassisk engelske stil er helt oppe på en 12. plads.

På listen over de 50 bedst klædte britiske mænd er blandt andre også skuespilleren bag Matthew fra serien "Downton Abbey", Dan Stevens på plads nummer 34 og sangeren Elton John, der ligger som nummer 24.

Se hele listen hos GQ.

Læs mere om: