8. dec. 2022
Af Marianne Singer

Se det nye billede: Victoria Beckham storhyggede med dansk bedsteven

Victoria Beckham
Victoria Beckham.
Foto: Scanpix Denmark
Den britiske superstjerne, stil-ikonet Victoria Beckham, mødte sin nære ven, den danske modeskribent Anders Christian Madsen, til en eksklusiv middag i Paris onsdag aften.

Den tidligere Spice Girl og nuværende top-designer Victoria Beckham var onsdag aften ude og spise i Paris sammen med flere kendte ansigter fra modebranchen, deriblandt den danske modeskribent Anders Christian Madsen, der i februar vakte opsigt med et interview med kronprinsesse Mary for Financial Times.

Anders Christians Madsen er en nær ven af Victoria Beckham, og det er tydeligt, hvor godt de slapper af i hinandens selskab på det nye billede, han har delt på sin Instagram.

På billedet ses desuden den amerikanske designer Rick Owens og hans hustru Michèle Lamy.

"Midnight in Paris 🖤 @rickowensonline @lalamichmich @victoriabeckham #rickandvic 📷 @jsevan", skriver Anders Christian Madsen til billederne fra den hyggelige aften.

Venneparret var også sammen sidst i november, hvor de Anders Christian Madsen interviewede Victoria Beckham foran en gruppe modestuderende på Condé Nast College, der er et modeuniversitet ejet af Condé Nast, som ejer Vogue.

Tilbage i februar fulgtes de ligeledes sammen til et bryllup hos gode venner fra branchen.

Læs mere om: