Onsdag, 19. april 2023 — af Catja Klarskov

Se før og efter-billederne: Skuespiller Billy Gardell har smidt mere end 70 kilo i vildt vægttab

Billy Gardell
Billy Gardell
Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix
Den amerikanske skuespiller og standupkomiker Billy Gardell har gennemgået et vildt vægttab, hvor han har smidt svimlende 70 kilo.

53-årige Billy Gardell har de sidste år gennemgået et imponerende vægttab. Her er det lykkedes ham at komme mere end 70 overflødige kilo til livs.

For blot ti år siden vejede den amerikanske skuespiller og komiker 168 kilo, og som følge af sin overvægt fik han desuden konstateret Type 2-diabetes. Derudover havde han en hvilepuls på hele 113. Det fortæller amerikaneren i et stort interview med Entertainment Tonight.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vendepunktet og katalysatoren for Billy Gardells vilde vægttab og livsstilsændring blev, da Coronapandemien ramte hele verden i foråret 2020.

Du kan se før og efter-billederne af skuespilleren i opslaget her.

Lægerne mente nemlig, at skuespilleren burde gennemgå en vægttabsoperation, således han mindskede risikoen for alvorlige komplikationer ved eventuel smitte med coronavirus. En operation tv-stjernen takkede ja til.

Livsstilsændringen har foruden et synligt vægttab sænket skuespillerens høje hvilepuls fra 113 til 68, ligesom han i dag ikke længere er type 2-diabetiker.

I interviewet forklarer Billy Gardell desuden, at en anden stor motivation er, at han ønsker at være et godt eksempel for sin søn.

– Jeg har på mange punkter været et godt eksempel for ham, men ikke når det kom til helbred. Så det var også noget, jeg gerne ville vise ham. Det betyder ikke noget, hvilken alder man begynder i, så længe man er villig til at tage en dag ad gangen, så kan man ændre alt, fortæller Billy Gardell i interviewet med Entertainment Tonight, som du kan læse her.

Billy Gardell har haft adskillige mindre roller, blandt andet i den amerikanske sitcom “The King of Queens” og “My Name is Earl”. Han har desuden spillet politibetjenten Mike Biggs i “Mike & Molly”, ligesom han siden 2019 har haft hovedrollen i serien “Bob Hearts Abishola”.

Du kan læse hele interviewet her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden