Seks verdensstjerner: Kan du gætte deres bil?

Dronning Elizabeth, Gordon Ramsey, Leonardo Dicaprio, Lionel Messi, Lady Gaga, og Usain Bolt.

Dronning Elizabeth, Gordon Ramsey, Leonardo Dicaprio, Lionel Messi, Lady Gaga, og Usain Bolt.

Foto: AOP
Vi kender dem blandt andet fra det store lærred, den røde løber og alverdens koncertscener, men kender du dem så godt, at du også kan gætte deres bil?

Du kan her udfordre dig selv og din viden, eller bare lege med og gætte løs i denne lidt anderledes gætteleg.

Herunder følger seks kendte verdensborgeres beskrivelse. Se om du kan gætte, hvilken bil de hver især har valgt som deres transportmiddel. Du finder svaret via linket i bundne af artiklen…

Dronning Elizabeth
Bland de rigeste royale regenter i verden og listet af Forbes som en af verdens mest magtfulde kvinder i verden. Elizabeth har regeret siden 1952 og er dermed den næst længste regent i den britiske historie. Selv om hun har passeret 87 år, er hun faktisk stadig fint kørende.

Ved du, hvordan bil den britiske dronning transporterer sig rundt i?

Gordon Ramsey
Den frygtindgydende og temperamentsfulde gourmetkok har gennem en årrække haft værtsrollen i britiske og amerikanske madprogrammer, hvor han både hjælper og skælder ud på kokkeaspiranter og erfarne restaurantejere, det står overfor at miste deres forretning. Derudover ejer han en række kendte restauranter rundt omkring i verden, der har indbragt ham 15 Michelinstjerner.

Viser hans temperament sig også gennem hans bil?

Leonardo Dicaprio
Den Oscar- og Gloden Globe nominerede hollywoodstjerne slog for alvor igennem, da han gav den som den unge, fattige charmør Jack Dawson i filmen Titanic fra 1996. Siden har han medvirket i et utal af biografsuccesser som ”The Beach” og ”Gangs of New York”, og det har selvfølgelig gjort ham mere end almindelig økonomisk velstillet.

Kan du gætte, hvilken bil den succesfulde hollywoodstjerne kører til daglig?

Lionel Messi
Magen til boldkunster skal man lede længe efter! Argentinske Lionel Messi er flere gange løbet med titlen som verdens bedste fodboldspiller, og nogle betragter endda fodboldikonet som den bedste spiller gennem tiderne. Sidste år indbragte hans talent ham en klækkelig indkomst på godt 225 millioner kroner, så han behøver ikke begrænse sig, når hus- eller bilkøb står på programmet.

Hvilken bil kører fodboldikonet egentlig i, når han ikke løber rundt på fodboldbanen?

Lady Gaga
Den fandenivoldske og kreative sangerinde er nutidens svar på Madonna og har rejst verden rundt med prisvindende koncerter og shows. Siden 2005 har hun plantet sig solidt på alverdens hitlister, hvor ørehængere som ”pokerface” og ”bad romance” har brændt sig fat i de flestes bevidsthed.

Er hun lige så fandenivoldsk og kreativ i sit valg af bil?

Usain Bolt
Verdens hurtigste mand på 100 og 200 meter. Den mangedobbelte guldvinder og verdensrekordholder, jamaicanske Usain Bolt, er næsten lige så kendt for sin karisma og fjollerier inden et løb, som han er for sine unikke præstationer. Selv, ser han sig som lidt af en livsnyder og er ikke bleg for at bruge penge på noget, hvis han virkelig ønsker det.

Skinner det også igennem, når man ser hans bil?

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden