Torsdag, 11. maj 2023 — af Catja Klarskov

Sørgeligt nyt: Hollywood-legenden Jacklyn Zeman er død

Jacklyn Zeman 
Jacklyn Zeman
Foto: Ralph Dominguez/AP/Ritzau Scanpix
Den amerikanske skuespillerinde Jacklyn Zeman er afgået ved døden i en alder af 70 år.

I går var en trist dag i Hollywood. Her blev det nemlig bekræftet, at den amerikanske skuespillerinde Jacklyn Zeman er afgået ved døden i en alder af 70 år.

Det skriver TMZ.

Du husker muligvis skuespillerinden bedst for sin legendariske rolle som Bobbie Spencer i sæbeoperaen ”General Hospital”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Serien er den længst kørende i Hollywood, og det er da også Jacklyn Zemans filmfamilie, der har bekræftet dødsfaldet.

I følge mediet er det nemlig Frank Valentini, der er executive producer på serien, der i en udtalelse hylder Jacklyn Zemans person og samtidig bekræfter hendes sidste rejse.

– På vegne af ”General Hospital”-familien er jeg knust over at skulle meddele, at vores elskede Jackie Zeman er gået bort. Ligesom sin karakter, den legendariske Bobbie Spencer, var hun en solstråle og en professionel, der altid tog positiv energi med sig på arbejde, skriver han ifølge TMZ i udtalelsen.

Jacklyn Zeman i 2016.
Jacklyn Zeman i 2016.
Foto: Dave Starbuck/AP/Ritzau Scanpix

Allerede som 5-årig blev Jacklyn Zeman interesseret i kunstens verden, hvor hun i første omgang kastede sin kærlighed på klassisk ballet. Sidenhen fik hun øjnene op for skuespillet, som hun efterfølgende dedikerede sin karriere til.

Siden 1977 har Jacklyn Zeman haft den gennemgående rolle som Barbara ’Bobbie’ Spencer i ”General Hospital” og har medvirket i hele 850 episoder.

I 2013 hun blev hun desuden nomineret til hele fire Daytime Emmy Awards for sin karakter i den berømte serie.

Skuespillerindens dødsårsag er endnu ukendt, men Jacklyn Zeman efterlader sig to voksne døtre, Cassidy og Lacey, som hun har sammen med sin eksmand Glenn Gorden.

Du kan læse hele artiklen her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden