11. maj. 2022
Af Majken Munk

Ærlig Mikkel Hansen: Derfor har jeg haft det rigtig svært

Mikkel Hansen
Mikkel Hansen
Foto: Dan Mariegaard
I marts blev Mikkel Hansen ramt af en blodprop, og det har betydet, han ikke kan afslutte sine kampe for hans franske klub PSG.

Det blev i midten af marts offentliggjort, at Mikkel Hansen blev ramt af en blodprop i lungerne i forbindelse med en knæoperation.

For ham betyder det, at han skal forholde sig i ro i seks måneder, hvor han får blodfortyndende medicin.

Dermed kan han ikke spille de sidste kampe i sæsonen for sin franske klub, og det har ramt ham meget hårdt.

Havde det svært

Den 34-årige håndboldspiller havde ikke nemt ved at sluge beslutningen om, at han ikke kunne få lov at spille de sidste kampe for PSG, som han har været en del af i 10 år.

- Da det gik op for mig, at jeg ikke kunne spille flere kampe for PSG i den her sæson, blev jeg skuffet og berørt. Jeg havde det rigtig svært på det tidspunkt.

- Der var mange, der fortalte mig, at jeg var heldig stadig at være i live og være i stand til at udøve min sport. Men når du er en topatlet, tænker du ikke på den måde. Den her klub har været mit liv i 10 år. Det er svært at fortælle mig selv, at jeg ikke selv bestemmer, hvordan den her historie slutter. Det har jeg stadig ikke accepteret i dag, fortæller Mikkel Hansen i et stort interview med det franske medie L’Èquipe ifølge TV 2.

Vender hjem

Han sætter også ord på, at han har svært ved at forlige sig med, at han endnu ikke har været med til at vinde Champions League, som egentlig var årsagen til, han skiftede til fransk håndbold.

Klubben har mulighed for det i år, hvis de vinder over rivalerne fra Kiel i kvartfinalen. Det bliver dog uden Mikkel Hansen på banen.

Når sæsonen er ovre, vender Mikkel Hansen og hustruen Stephanie samt deres to sønner Eddie Max og Vince hjem til Danmark.

Mikkel Hansen skal nemlig – når han er klar til det – spille for Aalborg Håndbold, hvor han får selskab af en række andre landsholdsspillere den kommende tid heriblandt Niklas Landin og Simon Hald.

Læs mere om: