Brooklyn Beckham:
Brooklyn Beckham har fået job på en café

Brooklyn Beckham har tygget af munden og er begyndt at arbejde.

Brooklyn Beckham har tygget af munden og er begyndt at arbejde.

Foto: AOP
David Beckham prøver at lære sine børn, at penge ikke hænger på træerne. Derfor har hans ældste søn, Brooklyn, nu fået job på en café til 27 kroner i timen.

Kendisparret, Victoria og David Beckham, svømmer i penge, men deres ældste søn, Brooklyn på 15 år, må alligevel selv bidrage til lommepengene, skriver norske VG. Han har netop skaffet sig et caféjob i det vestlige London til en beskeden løn på 27 kroner i timen.  

- Vi prøver at være gode eksempler for børnene ved at vise dem, at det er vigtigt at arbejde, sagde det stenrige celebrity-par sidste år i et interview.

Brooklyn har åbenbart forstået budskabet, for nu har han altså skaffet sig et job. Syv timer hver lørdag. Han er den ældste i børneflokken, som også omfatter Romeo på 11 år, Cruz på 9 år og Harper på 2 år.

Det skønnes, at Victoria og David Beckham er gode for 1,5 milliarder kroner, men de mange penge har åbenbart ikke rystet fundamentet i deres sunde fornuft.

- Et af nøglepunkterne i vores opdragelsesfilosofi er at lære børnene værdien af hårdt arbejde. Vores hovedprioritet er altid børnene, og det vil de altid være. Og at arbejde hårdt er noget af det vigtigste, man kan lære sit barn, siger David Beckham.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden