Onsdag, 28. juli 2021 - af Trine Larsen

Caroline Wozniacki deler skønt familiefoto

David Lee og Caroline Wozniacki
David Lee og Caroline Wozniacki
Foto: MEGA
Caroline Wozniacki er kommet "hjem" til Monaco efter at hun og gemalen David Lee har opholdt sig i Florida efter fødslen af datteren Olivia.

Caroline Wozniacki nyder rollen som mor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er tydeligt på de nye billeder af tennisstjernen, der kommet "hjem" til Monaco på sommerferie sammen med gemalen David Lee.

Parret, der til daglig bor i Florida, er kommet til Europa for at holde ferie med deres lille datter, Olivia, som Caroline og David blev forældre til den 11. juni 2021.

Det er altså kun syv uger siden, at tennisstjernen blev mor, og på billederne fra Monaco ser hun allerede komfortabel ud i rollen, ligesom hun, at dømme efter billederne, da også forlængst er tilbage i fysisk topform.

Ferien i Monaco skal helt sikkert tilbringes sammen med familie og venner, som Caroline Wozniacki har en del af dér efter at have boet og trænet i Lilleputstaten gennem flere år.

Det søde billede af Caroline Wozniacki og David Lee viser et stolt forældrepar på tur med deres lille datter i klapvogn i parken bag Fyrste-slottet og med den smukkeste udsigt bag sig. Stolte og glade nyder de at være en familie, hvor Olivia Wozniacki Lee tilsyneladende er nem at rejse og holde ferie med.

 

På det nye billede titter små bitte bare fødder frem fra klapvognen. Klik HER og se det dejlige familiebillede.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden