20. aug. 2022
Af Liz Rørsig

Christinna og Kamilla Rytter Pedersen efter badmintonkarrieren: Det laver vi nu

Christinna  og Kamilla Rytter Pedersen
Christinna og Kamilla Rytter Pedersen.
Foto: Martin Høien
Christinna og Kamilla Rytter Pedersen har efter en forrygende badmintonkarriere haft travlt med familie, hus og andre spændende projekter.

Badmintonduoen og ægteparret Christinna og Kamilla Rytter Pedersen har, efter at de lagde ketsjeren på hylden, haft en masse at se til.

– For os var det en nem overgang, for vi havde et kæmpe ønske om at stifte familie. At få Molly var mere end rigeligt til at fylde vores hverdag ud, og det betød også meget for overgangen, at det var et bevidst valg, siger Christinna til BILLED-BLADET. Og efterfølgende kom Pixi til. Hun er 10 måneder, og Molly er tre og et halvt år.

Foruden glæden ved børnene holder Christinna og Kamilla af at arbejde og have projekter sammen. Parret har selv renoveret og istandsat huset, som de er flyttet ind i i Aalborg. Hjemmet er de tæt på at være færdige med indenfor, og begge har masser af idéer til, hvad der skal laves udenfor. Desuden har Christinna og Kamilla travlt med tøjfirmaet, KA-OS.

Glade for huset

– Vi er meget glade for at være her, og tidspunktet var det helt rigtige at få huset, for vi havde kun Molly dengang, og mens hun var i dagpleje brugte vi al vores tid på at renovere. I al den tid vi har været kærester, har vi haft badmintonen sammen, og nu er det huset og vores tøjfirma, KA-OS med T-shirts til børn og voksne og en webshop. KA-OS betyder T-shirt på indonesisk, hvor vi har rejst meget, siger Kamilla.

Christinna og Kamilla Rytter Pedersen har også planer om – og er så småt i gang – med badmintonen igen på konsulent- eller trænerbasis, for at videregive noget af det, de selv har lært.

Læs mere om: