David Beckham spionerede på sønnen

Brooklyn Beckham har tre yngre søskende, og de kan forvente, at farmand David vil følge nøje med i deres dating-aktiviteter, når den tid kommer.

Brooklyn Beckham har tre yngre søskende, og de kan forvente, at farmand David vil følge nøje med i deres dating-aktiviteter, når den tid kommer.

Foto: All Over

Første gang, nu 16-årige Brooklyn havde inviteret en pige i byen, fulgte David Beckham diskret med fra et andet bord i samme restaurant.

Fredag, 3. april 2015 - af Niels Burgos

- Han vil hade mig for dette her, sagde eks-fodboldstjernen David Beckham, da han iflg. bladet HOLA! på stort amerikansk TV-show afslørede, hvad der skete, den første gang hans nu 16-årige søn, Brooklyn, inviterede en jævnaldrende pige i byen. Brooklyn var dengang 14 år - og han havde fortalt sin far, at han havde inviteret en pige på restaurant på sankt valentinsdag.

- Jeg talte med Victoria (Beckham, red.), og hun sagde "er du seriøs? Du må sørge for, at du har et bord på samme restaurant!"

Herefter reserverede David et bord til sin søn og hans veninde på en lokal sushi-restaurant - og et andet til sig selv, diskret nogle meter fra sønnens bord. Alt gik åbenbart pænt og ordentlig for sig - men David indrømmer, at det måske ikke bliver sidste gang, han leger spion.

David Beckham vil gøre det igen

- Min datter er fire år i dag, og det er stensikkert, at når hun bliver 14 år og bliver inviteret ud, vil jeg reservere et bord tættere på!

Foruden Brooklyn har Beckham-parret Romeo James på 12, Cruz David på 10 og lille Harper Seven på fire år.

Brooklyn har i øvrigt i dag mulighed for at invitere veninder i byen uden først at skulle spørge sin far. Han har fået gang i en succesrig modelkarriere og arbejder deltids på en lille café i London.

- I ved, hvordan børn er. Så vil de have nye fodboldstøvler eller nye tennissko. Så jeg sagde til Brooklyn "hvis du vil købe noget, så må du ud at tjene dine egne penge", har David Beckham tidligere forklaret.

Og det gør Brooklyn så. Nu kan han selv betale for fodboldstøvler og tennissko. Og gå på restaurant uden at far sidder og lurer ovre i hjørnet.

 

LÆS OGSÅ: Jo, far er pinlig!