21. nov. 2015
Af af Lisbeth Grube

David Beckham viste stolt datteren Harper frem

David Beckham med Harper, Cruz og Romeo.
David Beckham med Harper, Cruz og Romeo.
Foto: AOP
Verdensstjernen David Beckham er far til fire, og hele børneflokken støttede ham til UNICEF-kamp.

Fodboldstjernen David Beckham plejer at være hårdkogt på grønsværen, men forleden blev han blød som smør. Den 40-årige far til fire, som er gift med Victoria Beckham, havde nemlig hele sin søde børneflok med, da han hoppede i fodboldstøvlerne til velgørenhedskamp for UNICEF på Old Trafford i Manchester.

Med var drengene Brooklyn, 16, Romeo, 13, og Cruz, 10, - og ikke mindst familiens mindste charmetrold, Harper på fire år.

Den lille pige så bedårende ud med sit lange hår og smarte outfit. Mini-modellen var klædt i jeans, camel-farvede støvler og en yndig frakke designet af kronprinsesse Marie-Chantal. Naturligvis var frakken rød, der som bekendt er Manchester Uniteds farve.

Ifølge avisen The Mirror strøg farmand David flere gange sin datter over håret, og han var med, da børnene fik lejlighed til at hilse på dagens royale gæst, prins Harry.

Da der var et kvarter tilbage af kampen, afløste Brooklyn sin far. Og da David igen kom på banen, driblede far og søn side om side – begge med det legendariske spillernummer 7 på trøjen.

https://imgix.billedbladet.dk/10.5367918ev_0.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: