Følelsesladet dag hos familien Beckham: Ældste søn flyver fra reden

David Beckham, Brooklyn Beckham, Victoria Beckham

David Beckham, Brooklyn Beckham, Victoria Beckham

Foto: All Over
18-årige Brooklyn Beckham begynder på universitetet - og mor er stolt.

Det synes som i går, at stjerneparret Victoria og David Beckham holdt deres lille førstefødte i armene. Men som for alle forældre er tiden fløjet afsted - også for dem - og i disse dage vinker de farvel til deres ældste søn, 18-årige Brooklyn, der rejser til New York for at læse på universitetet,

1999: David Beckham og Victoria Beckham med deres første barn, lille Brooklyn.
Foto: All Over

1999: David Beckham og Victoria Beckham med deres første barn, lille Brooklyn.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Det fik mor, Victoria, til at skrive følgende på sin Instagram-profil: "Vi er alle SÅ stolte af dig, Brooklyn. Topkarakterer og nu afsted til universitetet. Vi elsker dig så højt og vil savne dig!".

Stadig fire børn derhjemme

For få uger siden fortalteBrooklyn selv om fremtidsplanerne på amerikansk TV: "Jeg skal faktisk flytte til New York i slutningen af august for at studere fotografi i fire år. Jeg er virkelig spændt. Fotografi er det, jeg ønsker at lave".

 

Far og mor - David og Victoria - må trøste sig ved, at de stadig har tre hjemmeboende børn: Romeo, der fylder 15 den 1. september, Cruz på 12 og efternøleren,  datteren Harper Beckham på seks år.  Der er med andre ord børn i huset mange år endnu - selv om dén tid sikkert også vil gå hurtigt, som de fleste forældre ved.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden