23. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kasper Hjulmand forsvarer fantastiske Andreas Christensen

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Ritzau/Scanpix
For Kasper Hjulmand er det vigtigt at have forskellige typer på sit EM-hold. Nogle skal have ild i øjnene, og andre må godt være den mere afdæmpede type som Andreas Christensen.

Danmarks elegante og effektive forsvarsspiller Andreas Christensen jublede vildt med EM-holdkammeraterne og træner Kasper Hjulmand, da det danske fodboldlandshold bankede Rusland 4-1 mandag aften.

Kasper Hjulmand er begejstret for Andreas Christensen

Andreas brølede også sin jubel ud og bankede sin hånd ind i brystet, da han selv hamrede bolden i nettet til 3-1 bag den sagesløse russiske målmand i brandkampen, der har sendt det danske EM-landshold til ottendedelsfinalen mod Wales på lørdag i Amsterdam.

Andreas Christensen
Andreas Christensen
Foto: Ritzau/Scanpix

Netop Christensen viste vildskab i sine jubelscener på den store aften i Parken mandag, men har har faktisk tidligere været beskyldt for ikke helt at vise så mange følelser samt give så meget af sig selv både på og udenfor banen.

Hjulmand er uenig

Den kritik er landstræner Kasper Hjulmand slet ikke enig i, og på pressemødet tirsdag i Helsingør forsvarede han sin forsvarsstjerne.

- Jeg synes ikke, han er introvert. Han er ikke den flashy type, der råber op. I har ikke historier om ham. Det skal man også huske at hylde, lød det fra Hjulmand til pressemødet i Helsingør, og han havde mere at sige.

- Det er ikke kun dem, der laver noget skørt og giver meget af sig selv, der skal hyldes. En type som Andreas har også noget at give, men det er først og fremmest inde på banen, sagde Hjulmand om sin spiller, der er vigtig for landsholdet, og som til dagligt spiller i den engelske topklub Chelsea.

Vild på en rolig måde

Mange fans og journalister, især i England, har krævet mere vildskab fra Andreas Christensen, men det er Kasper Hjulmand slet ikke enig i er nødvendigt.

- Jeg forstår det ikke. Skal han råbe og skrige eller have tatoveringer? Hvad er det for noget? Jeg forstår det ikke nogle gange, kom det fra landstræneren, der sagtens kan finde den nødvendige fodboldmæssige vildskab hos Andreas Christensen bag spillerens kontrollerede facade.

Læs mere om: