9. sep. 2014
Af Casper Nielsen

Michael Schumacher kommer hjem

Michael Schumacher hjem
Michael Schumacher
Foto: AOP
Michael Schumacher er endelig på vej hjem. Den syvdobbelte Formel 1 verdensmester er kommet sig så meget ovenpå sin skiulykke, at han nu sendes hjem fra hospitalet.

Michael Schumacher er i bedring.

Efter at have tilbragt det meste af året i koma efter en alvorlig skiulykke den 29. december i de franske alper er der nu godt nyt til den kvæstede Formel 1 stjerne, skriver Ekstra Bladet.

45-årige Schumachers tilstand gør, at genoptræningen kan fortsætte i hjemmet, siger hans manager Sabine Kehm til nyhedsbureaet Reuters.

- Efterfølgende vil Michaels genoptræning blive foretaget i hjemmet. Hans alvorlige skader taget i betragtning, er der sket fremskridt i de senere uger og måneder. Dog er der stadig en lang og svær vej foran, siger manageren, og tilføjer:

- Vi beder om, at Michaels families privatliv bliver respekteret, og at spekulationer om hans helbredstilstand undgås.

Michael Schumacher – der slog sig på en sten under skituren - har ligget på hospitalet det meste af året, først i franske Grenoble, hvor han to gange er blevet opereret i hovedet.

I juni blev han dog flyttet til universitetshospitalet i Lausanne i Schweiz, hvor tyskeren også bor.

Her fortalte familien, at han ikke længere befandt sig i den kunstige koma, lægerne havde lagt ham i.

Formålet var at mindske hævelserne i hjernen.

Det har også været meldt ud at Michael Schumacher var i stand til at kommunikere - ikke tale - men kommunikere med øjnene og genkende sin kone.

Nu kan genoptræningen for alvor begynde.

Læs mere om: