29. jan. 2024
Af Caroline Andersen

Nu reagerer Nikolaj Jacobsen på andenpladsen til Danmark ved EM

Nikolaj Jacobsen.
Nikolaj Jacobsen.
Foto: Mikael Rieck
Danmark måtte i går se sig slået af Frankrig, da håndboldherrerne tabte til EM-finalen. Nu deler landstræneren Nikolaj Jacobsen rørende ord om nederlaget.

Det var med stor ydmyghed, at landstræner Nikolaj Jacobsen kunne sende sin varmeste tak til de danskere, der har støttet de danske håndboldherrer under EM.

Der var stor opbakning fra danskerne, både i håndboldhallen i Köln og hjemme i de danske stuer, da de danske håndboldherrer gik på banen til EM-finalen i går aftes. Det endte i en nervepirrende kamp i forlænget spilletid, hvor Danmark tabte med 31-33 til Frankrig.

Det blev derfor en sølvmedalje, som de danske håndboldherrer kunne hænge om halsen efter kampen.

Dagen derpå sætter Nikolaj Jacobsen nu ord på, hvordan holdet har det efter finalen.

– Billedet tror jeg siger alt, men det er også hvad at dyrke sport på allerøverste niveau giver, det giver nemlig ikke altid rådhuspandekager, men også nogle store ar på sjælen, og sådan et fik vi i den grad i går, skriver Nikolaj Jacobsen i et opslag på Instagram.

Nikolaj Jacobsen ser dog allerede fremad, og han forsikrer, at de danske håndboldherrer allerede er klar til nye kampe.

– Men det gode ved sport er at, der kommer altid en ny kamp, en ny chance. Og ved at de drenge her nok skal være klar igen, de er nemlig lavet af noget specielt, og som gruppe er de fantastiske 🤾🏼❤️, fortsætter Nikolaj Jacobsen, hvor han slutter opslaget af med en rørende tak til alle dem, der har støttet dem undervejs.

– Tusind tak for alle beskeder og opbakning hjemmefra. Og en kæmpe tak til alle jer der er rejst til Tyskland og støttet os, det betyder sindssygt meget for os alle 🤾🏼🙏🏻❤️, afslutter landstræneren i opslaget.

Læs mere om: