19. jul. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Pierre-Emile Højbjerg og Josephine dansede den smukkeste brudevals

Pierre-Emile Højbjerg og Josephine
Pierre-Emile Højbjerg og Josephine
Foto: Mikael Rieck
Hele Danmarks EM-helt Pierre-Emile Højbjerg viste til sit bryllup, at han er god på et dansegulv. Højbjerg og hans Josephine leverede foran vennerne en fin brudevals.

Denne sommer har på alle måder været en oplevelse ud over det sædvanlige for Danmarks EM-fodboldhelt Pierre-Emile Højbjerg.

Der har været gang i EM-slutrunden i mange uger, og forleden blev der så fløjtet op til kærlighedsfest.

Pierre-Emile og Josephines skønne dag

I lørdags blev han og Josephine Siw gift i Sankt Jakobs Kirke på Østerbro i København, og efter vielsen gik turen nordpå til et brag af en bryllupsfest.

I smukke rammer nød Pierre-Emile og fru Josephine kærlighedsfesten sammen med deres bedste venner, som dannede ring om parret, da de to hovedpersoner gik på dansegulvet for at levere brudevalsen.

Smuk brudevals

Josephine Siw Højbjerg har på sin Instagramprofil lagt fine billeder ud på et skønt bryllupsopslag, som BILLED-BLADET af bruden har fået lov til at bringe.

Hvis du klikker frem til det tredje billede, kan du nyde brudeparret på dansegulvet.

Skal snart hjem til London

Lige nu nyder Pierre-Emilie og hans familie sommerferien efter en lang og fantastisk EM-slutrunde med fodboldlandsholdet, mens snart er ferien forbi, og så skal Højbjerg og Josephine Siw og deres børn retur til London, hvor Pierre-Emile tager hul på træningen med sin engelske klub Tottenham Hotspur.

Læs mere om: