Onsdag, 10. august 2022 - af Ulrik Ulriksen

Så er der serveret! Kæmpe fest for Mikkel Hansen stikker helt af

Mikkel Hansen

Mikkel Hansen

Foto: Kaspar Wenstrup
Der bliver fuldt hus, når der skal festes igennem i Aalborg i en fantastisk anledning.

Mikkel Hansen er en verdensstjerne i alle håndboldfans’ øjne, og fans af Aalborg Håndbold tilmelder sig lige nu i fuld fart til en festlig begivenhed med verdens bedste Hansen i hovedrollen.

Mikkel Hansen-fest er stukket helt af

Aalborg Håndbold med direktør Jan Larsen i spidsen er blevet noget overrasket over, at arrangementet allerede er stukket helt af i forhold til forventningerne.

Man er simpelthen blæst bagover af al interesse fra de mange lokale håndboldelskere, der har takket ja til invitationen til præsentationen af Mikkel Hansen.

Klubben lagde invitationen ud mandag morgen, og i invitationen fremgik det, at der gratis pølser, øl og sodavand til alle fremmødte.

Gratis pølser og fadøl

I går var der næsten 2000 tilmeldt, og det havde man ikke lige set komme, så nu skal der nok skaffes en del ekstra pølser samt meget mere øl og sodavand.

Arrangementet finder sted 22. august, og højdepunktet bliver altså, når Aalborgs nye stjerne Mikkel Hansen går på scenen for at blive præsenteret omgivet af sine nye Aalborg-holdkammerater.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er overvældende

– Det er overvældende med den interesse, der er omkring vores hold. Og så er der ingen tvivl om, at det også er, fordi det er første gang, at Mikkel Hansen kommer. Han trækker nok et stort læs, lyder det ifølge TV 2 Sporten fra Aalborg Håndbold-direktør Jan Larsen.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden