20. nov. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Se de bedårende billeder: Sarah Iversens lille søn har heppet på sin mor under EM

Sarah Iversen med sønnen Elliot
EM har stået på i over to uger nu, og undervejs har stregspiller Sarah Iversen haft dejligt selskab af sin knap to år gamle søn, Elliot. Se de søde billede af hendes private heppekor i galleriet herover.

Når der er slutrunde, tilbringer håndboldkvinderne flere uger væk hjemmefra, og når man er mor, kan det være endnu mere svært at undvære familien.

Derfor er 32-årige Sarah Iversen også lykkelig for, at hun ikke har skullet undvære sin knap to år gamle søn, Elliot, under hele EM.

Sarah Iversen: Jeg er en hønemor

Mor og søn havde kun kontakt via videoopkald i de første 10 dage af slutrunden, og heldigvis har det ikke været så svært, som hun havde frygtet.

- Ja, det har været nemmere. Jeg er virkelig en hønemor, og Elliot har været enormt morsyg. Så i virkeligheden tror jeg, det har været rigtig godt for Mark (Iversens mand, red.) og Elliot og deres relation, at jeg er trådt herud, fortæller Sarah Iversen til TV 2.

Hun har dog ikke undværet hverken sin mand eller søn under hele slutrunden, for sidste weekend tog familien turen til Slovenien for at følge med på helt tæt hold.

På de bedårende billeder i galleriet herover kan man se lille Elliot heppe på sin mor, men Sarah Iversen var ikke den eneste, der nød at havde ham med på tribunen.

Rikke Iversen, som er Sarah Iversen lillesøster, er nemlig også med til EM, og hun nød lidt tid med sin nevø.

Se de dejlige billeder af de to håndboldsøstre og lille Elliot i galleriet herover.

Læs mere om: