28. feb. 2022
Af Majken Munk

Se det søde billede: Jonas Vingegaard fejrer triumf med lille Frida

Jonas Vingegaard
Cykelrytter Jonas Vingegaard vandt søndag løbet Dröme Classic, og naturligvis havde han sin datter med på podiet.

Den 25-årige cykelrytter Jonas Vingegaard kom på alles læber, da han brillerede i Tour de France 2021.

Han har startet 2022 lige så flot, og søndag sejrede han i endagsløbet Dröme Classic.

Det fejrede han med familien.

Fejret med Frida

Jonas Vingegaard har indtil videre kun deltaget i to løb dette år, men kan allerede kalde sig vinder.

Søndag kørte han sig til tops i endagsløbet, der bliver kørt i den franske region Rhône-Alpes.

Da han gik på podiet, havde han traditionen tro sin lille datter Frida med, som det kan ses på tredje billede i billedrækken, mens mor Trine stod i kulissen.

Selv har cykelrytteren også delt et billede, der kan ses her, af hele familien, der krammer og fejrer sejren.

I sidste sekund

Jonas Vingegaard, der kører for holdet Jumbo-Visma, kørte ifølge TV 2 fra stortalenten Juan Ayuso på løbets afsluttende stigning.

- Efter et flot løb på Drôme-vejene gjorde Jonas Vingegaard forskellen på den sidste kilometer for at vinde Faun Drôme Classic, står der på løbets officielle instagram, hvor billederne af Jonas Vingegaard er delt.

Det må siges, at Jonas Vingegaard allerede har vist, at han har gode ben.

Drømmen om en sejr i Tour de France, hvis tre første etaper starter i Danmark, er sikkert ikke blevet mindre efter weekendens sejr.