Serena Williams om Caroline Wozniacki: Nemt at være veninder

Serena Williams og Caroline Wozniacki.

Serena Williams og Caroline Wozniacki.

Foto: AOP
Den amerikanske tennisstjerne var tirsdag i Herning, hvor hun roste sin danske tennis-veninde og konkurrent.

Den 33-årige tennisstjerne Serena Williams havde tirsdag taget turen til Jyske Bank Boxen i Herning i forbindelse med en opvisningskamp mod serberen Ana Ivanovic.

Her blev amerikaneren interviewet på et pressemøde, hvor hun fortalte om forholdet til Caroline Wozniacki og om, hvordan det kan lade sig gøre at være modstandere på tennisbanen, men veninder i privaten.

- Caroline og jeg bekriger hinanden i kampene, men laver sjov og ballade i omkrædningsrummet. Same forhold har jeg til Venus (storesøsteren, red.). Det er faktisk ret nemt at være konkurrent og veninde på same tid, fortalte Serena Williams ifølge BT på pressemødet.

Vil adoptere Caroline

Efter en række spørgsmål om hendes danske veninde, begyndte Serena Williams at joke med, at hun var så glad for Caroline Wozniacki, at hun gerne vil adoptere hende og måske også blive dansk statsborger.

Williams var dog mere alvorlig, da hun vurderede, at 24-årige Wozniacki har gode chancer for at generobre førstepladsen på verdensranglisten, når hun selv en dag stopper med at spille tennis.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden