Vild overraskelse: Hollywood-stjerne med danske rødder bakker EM-helte op

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis

Foto: Mega
Det danske U21-herrelandshold i fodbold spiller en meget vigtig EM-kvartifinale mandag i Ungarn. I dag mødte de en amerikansk filmstjerne, der bakker dem op af en helt særlig grund.

Hollywood-skuespillerinden Jamie Lee Curtis har søndag formiddag noget overraskende delt et billede af sig selv iført Danmarks nye EM-fodboldlandsholdstrøje.

Det sker, efter hun havde den store fornøjelse at møde Danmarks U21-landshold, der i morgen, mandag den 31. maj, spiller EM-kvartfinale mod Tyskland i Budapest i Ungarn.

- I morges, mens jeg lavede ”Jamie Gym”, som består af at gå op ad syv etager ti gange hver dag, lagde jeg mærke til modtagelsen af et dansk fodboldhold, og jeg har snakket med mange spillere og stab, lyder det på de sociale medier fra 62-årige Jamie Lee Curtis, der især er kendt fra gyserfilm-serien ”Halloween”, der på dansk blev kaldt ”Maskernes Nat”.

Jamie Lee Curtis støtter det danske landshold

Jamie Lee Curtis, der er datter af ”De uheldige helte”-helten Tony Curtis” og ”Psycho”-stjernen Janet Leigh havde mere på hjerte.

- De har en stor kamp i morgen mod Tyskland, og jeg er stolt over at repræsentere min smukke mor, Janet Leigh, fra øen Bornholm i Danmark i dag, kommer det fra Jamie Curtis, der altså har danske rødder.

Jamie Curtis’ mormor, Helen Lita Westergaard, var datter af bornholmerne Lita Kofoed og Vilhelm Marinus Westergaard, der omkring århundredeskiftet immigrerede til USA, hvor de bosatte sig i Californien.

Det betyder altså, at Jamie Lee Curtis' oldeforældre var danskere.

Går op i sin danske slægt

Den amerikanske stjerne går meget op i sin slægt, og   2012 var Jamie Lee Curtis sammen med sin søster, Kelly faktisk på Bornholm for at lede efter familie og søge information om familiens rødder.

Det danske U21-landshold har på sin Instagram-profil begejstret gjort opmærksom på, at Jamie Lee Curtis har dansk blod i årerne.

Gave til stjernen

- Se lige, hvem vi rendte ind i på hotellet i Budapest. Jamie Lee Curtis har danske rødder og ville gerne vise de rød-hvide farver frem – derfor fik hun en lille gave. Tak for støtten, lyder det fra de unge fodboldprofiler.

De danske U21-drenges kvartfinaleopgør mod Tyskland spilles mandag klokken 21.00 og kan ses direkte på DRTV.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden