Torsdag, 26. januar 2023 — af Josephine Sjelhøj

Stor afsløring til mindehøjtidelighed: Lisa Marie Presley nåede at blive mormor

Lisa Marie Presley.
Lisa Marie Presley. 
Foto: Eduardo Munoz/Reuters/Ritzau Scanpix
Lisa Marie Presley havde et hemmeligt barnebarn.

Der blev den 22. januar afholdt en rørende mindehøjtidelighed for den amerikanske sangerinde Lisa Marie Presley, der gik bort tidligere på måneden efter et pludseligt hjertestop.

Her deltog stjernens familie, der tog afsked med deres elskede mor og datter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det har indtil nu været hemmeligt, at Lisa Marie Presleys ældste datter, Riley Keough, er blevet mor.

Det var under søndagens mindehøjtidelighed på Graceland, at Lisa Marie Presleys svigersøn, Ben Smith-Petersen, afslørede, at den amerikanske sangerinde nåede at blive mormor kort inden sin død.

Til den rørende ceremoni var det meningen, at 33-årige Riley Keough skulle holde en tale for de mange fremmødte, men grundet stor sorg var hendes mand nødt til at tage over.

- Jeg håber, jeg kan elske min datter, som du elskede mig, som du elskede mine brødre og søstre, skrev Riley i sin mindetale, der blev læst højt af Ben Smith-Petersen, ifølge Se & Hør.

Efterfølgende har en talsmand for familien bekræftet overfor US Weekly, at parret er stolte forældre til en lille datter.

Lisa Marie Presley, der var datter af Elvis og Priscilla Presley, blev 54 år.

Udover sin datter og barnebarn efterlod stjernen sig døtrene Harper og Finley på 14 år. Hun var desuden mor til Benjamin Keough, der på tragisk vis gik bort i 2020. Han blev 27 år.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden