Tirsdag, 9. maj 2017 - af Helle Skram de Fries

Årets Reumert-værter afsløret

Nicolas Bor og Julie Agnete Vang
Nicolas Bor og Julie Agnete Vang
Foto: Pressefoto/ Ulrik Jantzen
De to skuespiller, Julie Agnete Vang og Nicolas Bro skal være værter ved Årets Reumert 2017.

Det bliver 33-årige Julie Agnete Vang og 45-årige Nicolas Bro, der står på scenen som værter, når Årets Reumert-priser skal deles ud lørdag d. 10. juni i Skuespilhuset i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nicolas Bro modtog selv en Reumert i 2008 for sin rolle som Hamlet, og han har tidligere haft værtsrollen ved prisuddelinger – nemlig ved Zulu Awards i januar 2008.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Vært for første gang

Julie Agnete Vang, der blandt andet er kendt for sin rolle som Nete i TV-serien ”Borgen”, skal for første gang prøve kræfter med værtsrollen.

Ved Årets Reumert uddeles et hav af priser – blandt andre prisen for bedste kvindelige og mandlige hovedrolle, årets danser, årets instruktør, talentpriser m.v.

Skuespiller Henning Jensen, der i 2014 fik den fornemme Årets Hæders Reumert, er i år nomineret i kategorien Årets mandlige hovedrolle for sine præstationer i ”Med Sne” og ”Lang dags rejse mod nat” på Det Kongelige Teater.

LÆS MERE: Amalie Dollerup: Vildt stolt af Reumert-nomineret kæreste

To "Vild med dans"-stjerner er nominerede

Skuespiller og ”Vild med dans”-vinder 2015 Ena Spottag er nomineret i kategorien Årets kvindelige hovedrolle for sin præstation i ”Drengen der ville være vægtløs” på Aalborg Teater.

En anden ”Vild med dans” – og musicalstjerne – nemlig Silas Holst – er nomineret som Årets danser for Saturday Night Fever.

Hans kommende medspiller i ”Flashdance – The Musical”, skuespiller Sicilia Gadborg Høegh, er nomineret i Årets kvindelige hovedrolle for ”Happy Nation” på Teater Katapult.

I kategorien Årets instruktør er skuespilchef for Det Kongelige Teater, Morten Kirkskov, nomineret.  

LÆS MERE: Årets Reumert 2017: Her er alle de nominerede

Prisuddelingen livestreames på www.facebook.com/aaretsreumert

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden