Onsdag, 19. april 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Fornemt besøg: Den Oscar-nominerede skuespiller John Malkovich kommer til Danmark

John Malkovich
John Malkovich.
Foto: John Macdougall/AFP/Ritzau Scanpix
Musikhuset Aarhus har inviteret en helt særlig mand til at spille seriemorderrolle.

Når Musikhuset Aarhus opsætter musikteaterforestillingen ”The Infernal Comedy – Confessions of a Serial Killer”, er det ikke en Hr. Hvem-som-helst, der skal spille seriemorderen Jack Unterweger.

De har nemlig allieret sig med Hollywood-skuespilleren John Malkovich.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi ser det som et kæmpe scoop, at en af de mest legendariske og karismatiske skuespillere kommer til Danmark. Rollen som Jack Unterweger, der forfører kvinder og myrder af lyst, er som skræddersyet til Malkovich. Jeg er overbevist om, at der venter publikum en ekstraordinær oplevelse i Musikhuset med en unik blanding af klassisk musik og teater," siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj i en pressemeddelelse.

John Malkovich har været nomineret til to Oscar-statuetter for bedste birolle i filmene ”Places in the Heart” og ”In the Line of Fire”. Og selvom han har medvirket i over 70 film og tv-serier, så er han måske mest kendt for sin medvirken i filmene ”Con Air”, ”Red” og ”Being John Malkovich”.

Forestillingen er baseret på den virkelige historie om den østrigske seriemorder Jack Unterweger, der hurtigt blev kendt som Østrigs Jack the Ripper.

Forestillingen har siden sin premiere i USA i 2008 turneret verden rundt, men det er altså første gang, at man kan opleve den i Danmark, når der den 13. januar 2024 er premiere i Musikhuset Aarhus.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden