Mandag, 8. juni 2015 — af Lene Skriver Bak

Helen Mirren vandt en Tony-pris

Helen Mirren med det synlige bevis på, at hun har vundet en Tony.
Helen Mirren med det synlige bevis på, at hun har vundet en Tony.
All Over Press
Helen Mirren sikrede sig endnu en pris for at spille dronning Elizabeth, da hun snuppede prisen som bedste skuespillerinde ved årets Tony Awards.

Det kan betale sig for dame Helen Mirren at spille dronning Elizabeth.

Den 69 årige skuespillerinde vandt tilbage i 2007 både en Oscar, en Golden Globe, en BAFTA-pris, en Screen Actors Guild-pris og utallige andre priser for sit portræt af dronning Elizabeth i den prisvindende film ”The Queen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS MERE: Helen Mirren blev Dame til ære for sine forældre

Mere hæder til Helen Mirren

Siden kastede Helen Mirren sig over scene-udgaven af dronningen, da hun sagde ja til atter at spille netop dronning Elizabeth i skuespillet ”The Audience” på Gielgud-teatret i Londons teaterområde, West End.

Indsatsen kastede en Olivier-pris, som er den fornemste teaterpris i England, af sig til Helen Mirren, og nu har genopsætningen på Broadway i New York, hvor skuespilleren gentager sin rolle, også udløst en pris.

Det var nemlig for rollen som dronning Elizabeth i den amerikanske version af ”The Audience”, at Helen Mirren natten til mandag, dansk tid, kunne gå på scenen i Radio City Music Hall og modtage statuetten, der viser, at hun i 2015 blev valgt som bedste kvindelige hovedrolle ved årets Tony Awards.

- Deres majestæt, De gjorde det igen, sagde dame Helen Mirren, da hun modtog prisen.

Helen Mirren

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden