Tirsdag, 24. januar 2017 — af Lene Skaarup

Julie Steincke efter kort barsel: Jeg savner min søn

Julie Steincke
Julie Steincke
Foto: Jeppe Michael Jensen
Efter kun fire måneders barsel med sønnen Storm gik Julie Steincke i gang med prøverne på musicalen ”Chicago”, og det har været med blandede følelser.

Musicalstjernen Julie Steincke nåede kun at holde fire måneders barsel med sin lille søn Storm, før prøverne på musicalen ”Chicago” gik i gang. Og det har været svært at undvære den lille mand. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Det er hårdt

- Der har været nogle lange dage ind i mellem, og der har det virkelig været hårdt at undvære ham. Men det er klart mere mit behov, at han skal komme på besøg på teatret, for han har det godt, hvor han er, fortæller Julie Steincke til BILLED-BLADET.

Mor og far træder til

Storm bliver passet af Julies forældre. Og han er tæt knyttet til både mormor og morfar, så Julie er slet ikke i tvivl om, at han har det godt og får lov til at passe sine rutiner. 

- Han har brug for kærlighed, omsorg, mad og selvfølgelig at få skiftet sin ble, og alt det får han hver dag. Og når jeg kommer hjem om aftenen, så får han selvfølgelig ekstra mange kys af mig, fortæller musicalstjernen. 

”Chicago” har premiere på Det Ny Teater den 26. januar og spiller frem til den 8. maj, og efterfølgende vil Julie Steincke tage resten af sin barsel frem til oktober, hvor hun starter på prøver på julemusicalen ”Elf” i Tivoli.  

LÆS MERE: Veninderne Julie Steincke og Maria Lucia klar til Chicago-premiere

Arbejder sammen med Storms far

Julie Steincke og Henrik Lund er til daglig bedste venner, og de to besluttede sig for at få hjælp til at få et barn sammen. Og venskabet er kun blevet stærkere af den grund. De to arbejder på nuværende tidspunkt sammen på musicalen "Chicago", så når lille Storm kommer på besøg under prøverne, får han mulighed for både at hilse på både mor og far. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden