Kevin Spacey hyldet for sit arbejde på teateret Old Vic

All Over Press

Efter 11 år er det slut med Kevin Spacey som kunstnerisk teaterchef – og stjernerne stod i kø for at hylde skuespilleren for hans indsats

Mandag, 20. april 2015 - af Lene Skriver Bak

For elleve år siden overtog Kevin Spacey rollen som kunstnerisk chef på London-teatret Old Vic, og i den periode har teatret blomstret.

Men nu er det slut. Kevin Spacey har meddelt, at han ikke ønsker at fortsætte i stillingen, og derfor var der galla på teateret for at hylde den afgående chef.

LÆS MERE: Lars Mikkelsen spiller overfor Kevin Spacey

Mange hilsner til Kevin Spacey

Hugh Bonneville, der er kendt for sin rolle som Lord Grantham i TV-serien ”Downton Abbey”, var vært ved gallaen. Han medvirkede i Kevin Spaceys første stykke på Old Vic.

Blandt gæsterne var Elizabeth McGovern, som spiller Lady Grantham i ”Downton Abbey”, Jeremy Irons, Eddie Izzard og sangerinden Beverly Knight, skriver BBC.

Der var musikalsk underholdning fra Sting, der blandt andet sang kæmpehittet ”Every Breath You Take” og Annie Lennox, mens der var videohilsner til Kevin Spacey fra instruktøren Sam Mendes, tidligere præsident Bill Clinton og sangeren Elton John.

I sin tid på Old Vic har Kevin Spacey instrueret to stykker og medvirket i ni, blandt andet den kritikeroste version af ”Richard III”.

Kevin Spacey fik tidligere i år en ærespris ved teaterprisuddelingen Olivier Awards for sin indsats for britisk teater.

LÆS MERE: Kevin Spacey får specialpris