1. apr. 2016
Af Ken Richter

Ole Thestrup fik en pris i Aalborg

Ole Thestrup
Ole Thestrup.
Foto: Aalborg Kongres & Kultur Center
Ole Thestrup fik sit nye liv uden alkohol i netop Nordjylland.

Ole Thestrup måtte frem på scenen igen, efter han havde spillet færdig i forestillingen "Jean de France" i Aalborghallen. Anledning var, at Ole Thestrup var valgt som årets modtager af Harlekinprisen, og direktør Ernst Trillingsgaard sagde i sin tale:

- Jeg fornærmer dig nok ikke ved at sige, at din styrke ligger i den lettere del af underholdningen, hvilket jo også er den svære, i modsætning til hvad man skulle tro. Ironien, humoren og sarkasmen er nogle af de ting, du har medbragt som våben i din karriere. Der er ingen tvivl om, at den pris, du får her, er velfortjent.

LÆS MERE: Ole Thestrups slankekur

Bevæget prismodtager

Det var en rørt Ole Thestrup, der takkede for prisen, og samtidig fortalte han om sit helt særlige forhold til Nordjylland:

- Jeg fik mit nye liv i 1998 heroppe i Nordjylland, fordi jeg slap for alkoholen, og det var der fem mennesker, der hjalp mig med. Det er deres skyld, at jeg står her og modtager en pris i dag. Derefter fik jeg nemlig mulighed for at udvikle min karriere frit og frejdigt, som I jo nok ved, sagde Ole Thestrup i sin takketale.

Læs mere om: