13. apr. 2022
Af Lene Skriver Bak

Pamela Anderson overrasker: Debut på ikoniske Broadway i stor hovedrolle

Pamela Anderson.
Pamela Anderson.
Arkivfoto: Mega
"Baywatch"-stjernen Pamela Anderson har fået debut i New Yorks ikoniske teaterdistrikt, Broadway, i en kæmpestor musicalhovedrolle.

Pamela Anderson, der er bedst kendt for rollen som C.J. Parker i "Baywatch", har en hovedrolle i musicalen "Chicago" på Ambassador Theatre i New York.

Dermed har stjernen, der på plakater i den røde badedragt har prydet teenageværelser verden over, fået debut på ikoniske Broadway.

Pamela Anderson spiller rollen som den jazz-elskende Roxie Hart, der skyder sin elsker og forsøger at undgå dødsstraf med hjælp fra advokaten Billy Flynn i med- og modspil mod den legendariske jazzsangerinde Velma Kelly.

Og udfordringen med at spille teater i et af verdens mest ikoniske teaterdistrikter er kærkommen for den 54-årige skuespiller, der ellers har gjort sig i tv og film.

- Jeg er som en svamp. Jeg suger det hele ind. Hver eneste oplevelse har været bare vild. Jeg mener, det er vildt bare at være her. Jeg er nødt til at knibe mig selv i armen nogle gange, fordi det virker så surrealistisk, har hu forklaret til People Magazine.

- Jeg er så nysgerrig efter at se, hvad jeg er i stand til. Hver dag bliver min stemme stærkere. Koreografien sætter sig ind. Vi laver den originale koreografi - de holder sig ikke tilbage af hensyn til mig - og jeg elsker det bare. Jeg æder det råt. Jeg siger: 'Åh Gud, jeg skulle have gjort det her for længst!' Men det er det rigtige tidspunkt. Dette er begyndelsen på resten af ​​min karriere - måske, siger hun.

Den tidligere Playboy-model spiller på Broadway frem til 5. juni.

Pamela Andersons rolle blev i filmudgaven af musicalen fra 2002 spillet af Renee Zellweger, der blev nomineret til en Oscar for præstationen.

Læs mere om: