Lørdag, 10. juni 2017 - af Luise Marie Bekker

Reumert-nominerede Ena Spottag: Jeg er nervøs

Ena Spottag.

Ena Spottag.

Foto: Lars Horn
"Badehotellet"-stjernen Ena Spottag er nomineret til en Reumert i kategorien "Bedste kvindelige hovedrolle", og hun er ikke så nervøs for, om hun vinder. Mere at der er en risiko for, at hun skal op på scenen og tale foran mange mennesker.
Folkene bag forestillingen ”Drengen der ville være vægtløs” på Aalborg Teater syntes måske, det var et sats at lade Ena Spottag spille rollen som dreng.  
  Men det har vist sig at være det helt rigtige sats.   ”Badehotellet”-stjernen er nemlig blevet nomineret til en Reumert for sin rolle i kategorien ”Bedste kvindelige hovedrolle”.   Lørdag aften finder Ena Spottag ud af, om hun har vundet den fornemme pris – og det er ikke selve det at vinde prisen, hun er mest nervøs for.   LÆS MERE: Ena Spottag: Lidt mærkeligt at se mig selv i Badehotellet  

Ena Spottag er genert

- Jeg er faktisk mest nervøs for at skulle op på scenen og takke, hvis jeg vinder. Jeg ved, hvad jeg har lyst til at sige, hvis det er, men så er det lige det med, om det kommer rigtigt ud, siger hun til BILLED-BLADET.   Skuespilleren fortæller ofte ærligt om sit liv, men faktisk er hun ret genert, så snart hun ikke er i en rolle på scenen.  

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

  Hun bliver dog selvfølgelig rigtig glad, hvis hun vinder en Reumert.   - Det ville absolut være det største i min karriere, siger hun.      

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden