4. jun. 2020
Af Helle Skram de Fries

Sådan har Anders Bircow tabt sig

Anders Bircow.
Anders Bircow.
Foto: Søren Lamberth
På tre dage har skuespiller og komiker Anders Bircow tabt næsten tre kilo.
Ved hjælp af sin kone, Marions, helse-system har 68-årige Anders Bircow tabt 2,6 kilo på bare tre dage. Nu skulle det nemlig være slut med flere coronakilo.

Livvidden er skrumpet

- Det rigtig gode er, at livvidden er skrumpet, fortæller den populære entertainer til BILLED-BLADET. Fruen Marion Bircow har hentet et system hjem fra Australien, der hedder Health Point. Det holder hun foredrag om og coacher i.

Det virker

- Det er ikke en kur, men en livsstilsændring – og det virker, kan Anders Bircow forsikre. - Det handler også om det mentale. De første tre dage, har jeg spist meget protein – shakes og proteinbarer - men ellers spiser man faktisk normal mad. - Man skal spise en snack hver halvanden time. Ellers sulter man kroppen, og så sparer den på forbrændingen. - Og så skal man lære at styre sig og sørge for sunde snacks.

Sindssyg trang til søde sager

- Jeg skal lære at styre min sindssyge trang til søde sager, erkender Anders Bircow med et grin. - Det kan være svært på Linie 3-turene, hvor vores scenetekniker har en slikskuffe, ”guffe-skuffen” kalder vi den, som er meget populær og ofte bliver fyldt op.

20-års bryllupsdag

Anders Bircow vil gerne tabe sig yderligere fem kilo, så der bliver ikke noget kalorieorgie torsdag 4. juni, selvom han og Marion faktisk har 20-års bryllupsdag. - Vi skal hygge med nogle venner i aften, men det er stille og roligt. - Vores ældste datter, Sophia på 18, er begyndt at interessere sig for astrologi og spurgte, om vi har fået lagt vores horoskop. - Det har vi, og astrologen sagde ”det forhold kommer aldrig til at fungere. Den kærlighed bliver meget, meget svær”.
Efter 20 år kan Anders Bircow forsikre: - Der er masser af kærlighed. Ægteparret har foruden Sophia og datteren Julie. Fotoet herunder er fra 2016.
https://imgix.billedbladet.dk/bb-10290-1_0.jpg
Foto: Jeppe Michael Jensen

Læs mere om: