Torsdag, 4. juni 2020 - af Helle Skram de Fries

Sådan har Anders Bircow tabt sig

Anders Bircow.
Anders Bircow.
Foto: Søren Lamberth
På tre dage har skuespiller og komiker Anders Bircow tabt næsten tre kilo.
Ved hjælp af sin kone, Marions, helse-system har 68-årige Anders Bircow tabt 2,6 kilo på bare tre dage. Nu skulle det nemlig være slut med flere coronakilo.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Livvidden er skrumpet

- Det rigtig gode er, at livvidden er skrumpet, fortæller den populære entertainer til BILLED-BLADET.   Fruen Marion Bircow har hentet et system hjem fra Australien, der hedder Health Point. Det holder hun foredrag om og coacher i.  
 

Det virker

- Det er ikke en kur, men en livsstilsændring – og det virker, kan Anders Bircow forsikre.   - Det handler også om det mentale. De første tre dage, har jeg spist meget protein – shakes og proteinbarer - men ellers spiser man faktisk normal mad.   - Man skal spise en snack hver halvanden time. Ellers sulter man kroppen, og så sparer den på forbrændingen.    - Og så skal man lære at styre sig og sørge for sunde snacks.  

Sindssyg trang til søde sager

- Jeg skal lære at styre min sindssyge trang til søde sager, erkender Anders Bircow med et grin.   - Det kan være svært på Linie 3-turene, hvor vores scenetekniker har en slikskuffe, ”guffe-skuffen” kalder vi den, som er meget populær og ofte bliver fyldt op.  

20-års bryllupsdag

Anders Bircow vil gerne tabe sig yderligere fem kilo, så der bliver ikke noget kalorieorgie torsdag 4. juni, selvom han og Marion faktisk har 20-års bryllupsdag.   - Vi skal hygge med nogle venner i aften, men det er stille og roligt.   - Vores ældste datter, Sophia på 18, er begyndt at interessere sig for astrologi og spurgte, om vi har fået lagt vores horoskop.   - Det har vi, og astrologen sagde ”det forhold kommer aldrig til at fungere. Den kærlighed bliver meget, meget svær”.  
  Efter 20 år kan Anders Bircow forsikre:   - Der er masser af kærlighed.   Ægteparret har foruden Sophia og datteren Julie. Fotoet herunder er fra 2016.  
Foto: Jeppe Michael Jensen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden