Tori Spelling:
Tori Spelling er stolt af sin utro ægtemand

Tori Spelling

Tori Spelling

Foto: AOP
Tori Spelling fortæller på sin blog, at det går strålende med at klinke skårene efter ægtemandens sidespring.

- Som I alle ved, har vores familie været igennem meget det seneste år. Jeg er glad og stolt over at kunne fortælle, at det går rigtig godt med os, og at Dean og jeg arbejder rigtig hårdt for at gøre vores forhold og familien bedre end nogensinde, skriver Tori Spelling på sin egen blog.

Den 41-årige stjerne fra Beverly Hills 90210 var knust, da det blev kendt, at hendes mand, Dean McDermott, 47 år, havde været utro med en anden kvinde. I sommer fortalte hun imidlertid i TV-programmet, Good Morning America, at tingene gik i den rigtige retning. Og det er de altså fortsat med, fortæller Tori Spelling nu på sin blog. Som en del af processen er hun gået på en skrap slankekur, der har skrællet mange kilo af hendes krop.

- Jeg er stolt af Deans arbejde med sig selv, skriver hun om manden, som tidligere i år lod sig indskrive på en alkoholafvænningsklinik.

Ægteparret har ladet offentligheden følge med i dets problemer i reality-serien, True Tori. Sammen har Tori og Dean fire børn: Liam Aaron, syv år, Stella Doreen, seks år, Hattie Margaret, snart tre år, og Finn Davey, snart to år.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden