Mandag, 10. august 2020 - af Malan Joensen

Trods protester: Victoria og David Beckham gør klar til stor ændring

Victoria og David Beckham.

Victoria og David Beckham.

Arkivfoto: MEGA
Beckham-parret har store planer for deres pragtfulde landssted i Cotswolds.

Når Victoria og David Beckham får lyst til at tilbringe tid i landlige omgivelser, rejser de væk fra byhuset i London og til deres landssted i Cotswolds, en af de smukkeste områder i England.

Her har parret og størstedelen af børneflokken tilbragt karantænetiden, og det har åbenbart givet dem blod på tanden til nye indretningsprojekter.

Ifølge Hello Magazine har parret nemlig søgt om tilladelse til at få etableret en sø i haven. Den skal være på knap 3.000 kvadratmeter og med en maksimal dybde på fire meter.

Ud over at beskytte mod blæst og nysgerrige blikke, skal søen også give bedre muligheder for det lokale dyreliv, argumenterer Beckham-parret.

Ansøgningen er blevet godkendt af de lokale myndigheder, der dog også stiller en række krav til udførelsen, der blandt andet skal beskytte dyr i området. Samtidig skal der udarbejdes en femårsplan for vedligeholdelsen af søen. 

Det er dog ikke alle, der synes, at den nye tilføjelse til Beckham-familiens grund er en god idé. Naboer har ifølge ugebladet klaget, fordi de ikke mener, at en kunstig sø passer ind i området.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden