Tirsdag, 22. september 2020 - af Christinna Braun

87-årige Joan Collins: Sådan taber jeg mine corona-kilo

Joan Collins
Joan Collins
Foto: MEGA
Dollars-stjernen Joan Collins fortæller, at hun taget nogle corona-kilo på, men at hun også arbejder for at komme af med dem igen.

Joan Collins, 87, og manden Percy Gibson, 55, opholdt sig i deres hjem i Los Angeles, da corona-virus brød ud i begyndelsen af året, og de besluttede sig derfor at rejse hjem til England, hvor de bor permanent, for at gå i selv-isolation.

Parret blev i hjemmet i England, indtil de kunne få lov til at rejse til St Tropez i Frankrig, hvor de også har et hus. Her kunne de slappe af og isolere sig i lidt varmere klima.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

God livsstil og corona-kilo

I St Tropez har Percy Gibson taget sig godt af sin hustru Joan Collins. Han står gerne for maden, og den 87-årige ”Dollars”-stjerne nyder godt af husbondens hjemmelavede mad, skriver Hello Magazine. De skønne retter, der blandt andet indebærer grillet kylling og teriyaki laks, har sammen med den gode og ”langsomme” livsstil i St Tropez ifølge Joan Collins sat på kroppen i form af nogle ekstra kilo.

 

- Jeg har taget nogle ”Covid-kilo” på, og jeg prøver at komme af med dem. Så jeg træner tre gange om ugen med min træner via FaceTime, fortæller Joan Collins til Hello Magazine.

Joan Collins og ægtemanden Percy Gibson
Foto: MEGA

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden