20. nov. 2015
Af af Karina Didriksen

Baywatch vender tilbage

"Baywatch"-holdet i 1995.
"Baywatch"-holdet i 1995.
Foto: AOP
Den populære TV-serie ”Baywatch" bliver lavet til en film med helt nye skuespillere i rollerne som de amerikanske livreddere.

Der bliver pustet nyt liv i den succesfulde TV-serie ”Baywatch”, når optagelserne til en film om livredderne på stranden i Los Angeles efter planen går i gang i 2016.

Det bliver dog ikke med velkendte ansigter som David Hasselhoff og Pamela Anderson, men med helt nye skuespillere i hovedrollerne.

Den 29-årige mørkhårede skønhed Alexandra Daddario får rollen som Summer, og på rollelisten er også 28-årige Zac Efron kendt fra ”High School Musical” og Dwayne ”The Rock” Johnson.

Baywatch-filmens handling

43-årige Dwayne ”The Rock” Johnson er også producer på filmen, der ifølge amerikanske The Wrap kommer til at handler om en veteran-livredder (Johnson), som er tvunget til at arbejde sammen med en ung livredder (Efron) for at redde stranden fra en miljøkatastrofe.

Ifølge mediet var det Dwayne Johnson selv, som afslørede den store nyhed på sin Instagram-profil. Der er flere gange blevet spekuleret i, om den populære TV-serie ville vende tilbage, og det gør den altså nu – bare på det hvide lærred.

”Baywatch” blev sendt i USA fra 1989-2001. Serien var på 243 afsnit og er ifølge Guinness Rekordbog den mest sete TV-serie i verden nogensinde.

https://imgix.billedbladet.dk/18.02835135.jpg
Zac Effron
https://imgix.billedbladet.dk/10.5109022em.jpg
Alexandra Daddario
https://imgix.billedbladet.dk/8.17111107.jpg
Dwayne Johnson

Læs mere om: