Tirsdag, 15. november 2016 - af Lisbeth Grube

BEVERLY HILLS 90210: Luke Perry hyldede sin kræftramte TV-kæreste

Shannen Doherty og Luke Perry

Shannen Doherty og Luke Perry.

Foto: AOP
Kræftramte Shannen Doherty var ikke med til den store ”Beverly Hills”-genforening - men fik alligevel en personlig hilsen fra Luke Perry.

En central person manglede, da det verdensberømte TV-slæng fra serien ”Beverly Hills 90210” i weekenden blev lykkeligt genforenet til REWindCon i Illinois i USA.

Shannen Doherty, kendt som Brenda i succes-serien, kunne ikke være til stede, fordi hun er i behandling for brystkræft – men var tydeligvis i alles tanker.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Luke Perry sendte kærlig hilsen

Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling og Jason Priestly var blandt de fremmødte stjerner, og førstnævnte hyldede på rørende vis sin medskuespiller, der havde rollen som hans kæreste Brenda i ”Beverly Hills 90210”.

- Ingen af os er her i dag uden Shannen. Hun har været igennem en masse. For øjeblikket har hun det ikke så godt, men hendes bidrag undervurderes nogle gange, sagde Luke Perry til publikum ifølge Hello Magazine

LÆS OGSÅ: Tre Beverly Hills-stjerner forenes i TV-serie

Luke har lært meget af Shannen

Ifølge Luke har Shannen Doherty stor andel i ”Beverly Hills”-succesen, og han erklærede, at han personligt har lært meget af hende.

Shannen Doherty blev diagnosticeret med brystkræft i februar 2015. Siden da har den hårdtprøvede skuespiller åbent fortalt om sine op- og nedture i sit behandlingsforløb.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden