Torsdag, 23. februar 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Beverly Hills 90210: Nu genforenes det originale cast i en helt særlig anledning

Beverly Hills 90210
Beverly Hills 90210
Foto: MEGA
Savner man 90’erne, så findes der en begivenhed, der sender dig direkte tilbage i tidslommen - og som også inkluderer dele af det originale "Beverly Hills 90210" cast.

Har man oplevet 90’erne, er det svært ikke i ny og næ at gå rundt og savne tiden med buffalosko, overalls og amerikanske ungdoms- og sitcom shows på sendeplanen.

En af de helt store succesfulde serier fra dengang er ”Beverly Hills 90210”, der havde premiere i oktober 1990, og fortsatte hele årtiet frem til sidste episode i maj 2000.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu sker der lidt på den front igen.

Det originale cast genforenes nemlig til en helt særlig begivenhed. Det sker til et gigantisk, amerikansk 90’er arrangement, ”90s Con”, der løber af stablen 17., 18. og 19. marts.

Det skriver det amerikanske medie People.

”90s Con” samler alt det bedste fra 90’erne i Connecticut Convention Center, hvor man blandt andet kan komme til forskellige events og arrangementer, og det er i netop den forbindelse, at det originale cast bliver genforenet.

De stiller nemlig op til et såkaldt ”Q&A panel”, hvor de vil svare på spørgsmål – formentlig om ”Beverly Hills 90210”.

Beverly Hills 90210
Tilbage i 2019 deltog Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Shannen Doherty, Ian Ziering, Jennie Garth og Tori Spelling i et lignende panel, under en pressetur for den amerikanske Television Critics Association, TCA.
Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Indtil videre er det bekræftet, at Jennie Garth, Tori Spelling og Ian Ziering, der spiller rollerne som helholdvis Kelly Taylor, Donna Martin og Steve Sanders. Shannen Doherty, der spillede Brenda Walsh, er også bekræftet til at deltage i et andet panel, så måske dukker hun også op med resten af castet.

Det er endnu usikkert Jason Priestly, Brian Austin Green and Gabrielle Carteris, der spiller henholdsvis Brandon Walsh, David Silver og Andrea Zuckerman, kommer til at deltage i arrangementet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden