Tirsdag, 21. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Beverly Hills-kærlighed for altid: Se Ian Zierings søde ord til Jennie Garth 23 år efter serien sluttede

Beverly Hills 90210
Ian Zierings og Jennie Garth som Steve Sanders og Kelly Taylor.
Foto: MEGA
Der er stadig et tæt bånd mellem de tidligere kolleger der 23 år efter, stadig har høje tanker om hinanden.

”Beverly Hills 90210” er utvivlsomt en af de mest succesfulde serier fra 90’erne, der måske i særdeleshed har betydet særligt meget for dem, der var teenagere, da serien trillede over skærmen.

Og selvom det er tæt på 33 år siden vi første gang stiftede bekendtskab med Kelly, Brandon, Steve, Dylan, Brenda og David, så er det stadig en serie, der fylder meget i dag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sådan er det også for skuespillerne.

Instagram kan man nemlig se at Ian Ziering, der spillede rollen Steve Sanders, i den grad stadig har tonsvis af kærlighed til sin serie-kærlighed Jannie Garth, der spillede Kelly Taylor.

Beverly Hills 90210
Jennie Garth og Ian Ziering i rollerne som Kelly Taylor og Steve Sanders.
Foto: MEGA

De viser han ved at dele et billede af de to samme i noget, der ligner en flykabine. Her sidder de ved siden af hinanden, mens Jannie Garth tager en selfie af de to.

Til billedet – som Ian Ziering har delt – skriver han, at hun er hans selvvalgte søster, og at han elsker hende efterfulgt af hashtagget #chosensister.

Men det er altså ikke kun Ian Ziering, der deler ud af kærligheden. Under billedet har Jannie Garth nemlig kommenteret, at hun elsker ham.

Så selvom romancen blot er til stedet i serien, er der altså masser af familiær kærlighed mellem de to tidligere kolleger – også 23 år efter at serien sluttede.

Du kan se det søde billede af de to "Beverly Hills"-stjerner lige her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden