2. aug. 2016
Af af Lene Skaarup

Beverly Hills-stjernen Shannen Doherty: Kræften har bredt sig

Shannen Doherty
Shannen Doherty
Foto: All Over
Shannen Doherty, bedre kendt som Brenda Walsh fra Beverly Hills 90210, har fået den triste besked, at brystkræften har bredt sig.

Det er kun få måneder siden, at 45-årige Shannen Doherty fik fjernet sit ene bryst. Allerede dengang fik hun den nedslående besked, at kræften havde bredt sig til lymfeknuderne. Nu frygter lægerne, at kræften igen har bredt sig.

Siden februar i år har skuespilleren kæmpet mod kræften, og hun har i et interview med TV-programmet Entertainment Tonight fortalt ærligt om, hvad kræftbehandlingen har betydet for hende. Særligt har det været svært at acceptere et liv med kun et bryst. Og hun husker tydeligt, da hun skulle prøve en BH første gang:

”Det var traumatisk og forfærdeligt, men min mor tog med mig. Jeg brød sammen af gråd i omklædningsrummet og løb ud til bilen. Og der sad jeg så og græd”

Shannen Doherty: Fremtiden er uvis

Shannen Doherty er bekymret for fremtiden. Hun modtager kemoterapi, hvorefter planen er at overgå til strålebehandling. Selvom skuespilleren ikke ved, om behandlingen vil virke, forsøger hun at forblive positiv midt i sit livs hårdeste kamp mod kræften.

Læs mere om: