3. feb. 2021
Af Malan Joensen

Beverly Hills-stjernerne Tori og Tiffani i dyb sorg efter tv-kollegas dødsfald

Tori Spelling og Tiffani Amber-Thiessen skriver rørende mindeord om kollegaen.

Tori Spelling, 47, og Tiffani Amber-Thiessen, 47, har mistet en god kollega tilbage fra tiden med tv-serien "Saved by The Bell": Dustin Diamond, der gik bort 1. februar, 44 år gammel.

"Min første tv-kærlighed Dustin Diamond fik sine englevinger i dag. Før der var David og Donna var der Screech og Violet. Dustin var den første, jeg kyssede på tv. Han bød mig velkommen med åbne arme på "Saved by The Bell"-settet. Som man kan forestille sig, var det meget overvældende for en 14-årig pige at være den nye skuespiller i en succesfuld tv-serie. Ikke alene viste han mig rundt, men han sørgede også for, at jeg var ok. Sådan en ung gentleman," skriver Tori Spelling blandt andet på Instagram, hvor hun hylder Dustin Diamond.

"Jeg er glad for, at han ikke længere har nogen smerter. Han er et professionelt og personligt ikon for mig. Hvil i fred, min kære Samuel, din Violet," slutter Tori Spelling med henvisning til deres roller som Samuel "Schreech" Powers og Violet Anne Bickerstaff.

Tori Spellings "Beverly Hills"-kollega Tiffani Amber-Thiessen, der også har en fortid på "Saved by The Bell", skriver blandt andet på sin Instagram, at hun er i dyb sorg over dødsfaldet:

"Livet er ekstremt skrøbeligt, og det er noget, vi aldrig bør tage for givet," tilføjer hun.

Døde af lungekræft

Dustin Diamond fik ifølge flere medier, deriblandt BBC, konstateret lungekræft for en måneds tid siden og havde overstået den første omgang kemoterapi, da hans tilstand pludselig blev stærkt forværret sidste uge. "Dustin led ikke. Han havde ikke smerter. Det er vi taknemmelige for, udtalte hans agent Roger Paul. Se billeder af Dustin Diamond fra serien og senere i galleriet ovenfor.

GALLERI: Dustin Diamond

Læs mere om: