10. aug. 2013
Af Jan Bergman

Brandon fra Beverly Hills 90210 afslører hemmeligheder

Jason Priestly skriver bog om sit liv og Beverly Hills 90210
Jason Priestley blev verdensstjerne som Brandon Walsh i successerien Beverly Hills 90210.
Foto: AOP
Stjernen fra Beverly Hills 90210 har netop skrevet bog-kontrakt – og der kommer spændende afsløringer, lyder de lovende ord.

I succes-serien fra 90’erne blev Brandon kendt som den sexede, kloge og yderst sympatiske unge mand, der tændte pigerne og ville gøre enhver svigermor lykkelig.

De unge mennesker fra Beverly Hills 9210 blev verdenskendte og kom Jorden rundt med kultserien, der nåede at blive lavet i ti sæsoner fra 1990-2000.

Og der har været skrevet mangt og meget om deres gøren og laven, både under og efter serien sluttede. Men nu får vi måske belyst, hvad der egentligt forgik bag kulisserne, når kameraet blev slukket.

I hvert fald har Brandon Walsh, eller Jason Priestley, som han jo egentligt hedder, skrevet kontrakt på en biografi,

LÆS OGSÅ:

I bogen vil den gifte 43-årige canadisk-fødte skuespillers komme ind på hans personlige liv, hans bilulykke i 2002, og hans fem-dages tørn i fængsel for spritkørsel i 2000.

I en pressemeddelelse lyder det endvidere, at Priestley vil dele nye afsløringer om hans tid i serien, herunder hans komplicerede forhold til seriens skaber Aaron Spelling og den splittelse, der der udviklede sig mellem de to efter serien sluttede.

Læs mere om: