30. sep. 2014
Af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Courteney Cox Skuffet over Jennifer Anistons populære frisure

Courteney Cox og Jennifer Aniston
Courteney Cox og Jennifer Aniston
Foto: AOP
Skuespilleren Courteney Cox er skuffet over, at hendes ”Venner”-fans altid kopierede Jennifer Anistons hårstile i stedet for hendes.

Den 50-årige skuespiller Courteney Cox medvirkede i det amerikanske talkshow Jimmy Kimmel Live! den 22. september præcis 20 år, efter den første episode af Venner blev sendt.

Hun tænkte her tilbage på serien og de fremvisnings-fester, holdet plejede at holde, men hun lavede til gengæld sjov med, at hun var fornærmet over, at hendes karakters hårstil aldrig blev populær i modsætning til hendes medspiller Jennifer Aniston.

Se også:
BILLEDER: Vennerne i ”Friends” har jubilæum

Skuespilleren, der medvirkede som Monica Geller i den langvarige komedieserie, har indrømmet, at det irriterede hende, at hendes medspiller og nære veninde Jennifer Anistons klipning blev en populær stil.

Cox er skuffet

Den var kendt som ’Rachel-frisuren’ med reference til hendes karakter Rachel Green. Derfor sagde Courteney Cox spydigt:

- Det er virkelig nederen. Hvorfor kopierede de ikke min? Jeg mener - vi havde den samme frisør! Jeg forstår det ikke… Jeg blev ved med at ændre min, sagde hun.

Læs også:
Rachel, Monica og Phoebe samlet i ”Friends”-kulissen igen

Courteney Cox forklarer, at hendes strategi så var hele tiden at ændre på håret, hvis det ikke faldt i seernes smag.

Cox var ikke for gammel

Cougar Town-stjernen talte også om sit forhold til den 38-årige Snow Patrol-musiker Johnny McDaid og tilstod, at hun har været nervøs omkring at ligne en eller andens ’bedstemor’, da hun tog til en af hans koncerter.

Læs også:
"Venner"-stjernen Courteney Cox er forlovet

Hun afslørede, at hun indså, at hun ikke havde noget at bekymre sig om, da hun gik bag scenen og så forsangeren Gary Lightbody ’strække ud’ og ’lave noget yoga’.

- Ham her drikker te. De er alle sammen flinke folk. Jeg var bogstaveligt talt den med den korteste nederdel. Jeg tænkte: ’Wow’.

Læs mere om: